Nieuws

Zeer geslaagde 24ste editie Wijchgelsheimer Open!

De 24e editie van het Wijchgelsheimer Open is alweer ten einde gekomen. Met 194 deelnemers en 221 wedstrijden kijken wij terug op een zeer geslaagd toernooi. Het weer werkte dit jaar uitstekend mee, waardoor zowel spelers als toeschouwers konden genieten van een zonnige week vol mooi tennis op ons park. 

Het gehele park zag er dit jaar weer top uit, waarvoor grote dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Naast de sportieve activiteiten was er uiteraard ook weer volop ruimte voor gezelligheid. Het Beerpongtoernooi op donderdag en de pubquiz op vrijdag trokken veel deelnemers, en de Hollandse Avond op zaterdag zorgde voor een feestelijke afsluiting van het toernooi. Ook culinair werden de deelnemers en bezoekers goed verzorgd: van woensdag tot en met zaterdag was er een smakelijk dagmenu beschikbaar, naast onze dagelijkse broodjes en de zelfgemaakte soep van Els.

Dit succesvolle toernooi kon niet plaatsvinden zonder de steun van vrijwilligers en sponsoren. Hoofdsponsor dit jaar was Brandsma de Jong (makelaars en taxateurs), naast de trouwe partners Autotaalglas Assen & Emmen, Plus Spithoff en de partners Delftechniek en Univé.

Iedereen die rondom de organisatie van de 24ste editie een bijdrage heeft geleverd, DANKJEWEL! De toernooicommissie kijkt terug op een fantastische week en kijkt vol verwachting uit naar volgend jaar. Dan wordt de 25e editie van het Wijchgelsheimer Open georganiseerd, en dat belooft een nog groter feest te worden.

Alle foto's zijn te zien op onze website

« Terug

» Nieuws archief